Poslovna jedinica osnovana je odlukom Vlade Crne Gore 2014. godine s jasnim zadatkom – upravljanje projektom izgradnje autoputa Bar – Boljare, najvažnijim infrastrukturnim poduhvatom u državi.

Vremenom poslovna jedinica je prerasla u organizovanu, stručno i kadrovski osposobljenu cjelinu, spremnu za vođenje i realizaciju ostalih budućih velikih infrastrukturnih projekata. Inženjerska djelatnost i tehničko savjetovanje, stručni građevinski nadzor, projektantski nadzor, izrada projektne dokumentacije, priprema tenderske dokumentacije i drugi poslovi tehničke pripreme, inženjering, konslating i menadžment oblasti su djelovanja Poslovne jedinice.

Stručnost i kadrovska osposobljenost – sa inženjerskom ekspertizom i tehničkim znanjem naš tim je sposoban za vođenje i realizaciju najzahtjevnihih infrastrukturnih projekata koji su od izuzetne važnosti za saobraćajnu povezanost unutar države ali i povezivanje sa susjednim državama.

Inženjerska djelatnost – kao lideri u oblasti inženjeringa, pružamo stručni građevinski nadzor, projektantski nadzor i izradu projektne dokumentacije. Naš tim stručnjaka garantuje da projekti budu realizovani u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

Tehničko savjetovanje naši stručnjaci nude tehničko savjetovanje na najvišem nivou. Bilo da je u pitanju priprema tenderske dokumentacije ili druge tehničke pripreme.

Inženjering i menadžment –  kroz iskustvo u nadzoru i upravljanju najvećim infrastrukturnim projektom u državi, projektom autoputem Bar-Boljare, dionica Smokovac-Mateševo, stekli smo znanja i vještine korisne za buduće infrastrukturne projekte koje planiramo da razvijamo i realizujemo.

Naša misija je jednostavna: stvarati bolju budućnost kroz izgradnju održive i moderne infrastrukture. Radimo sa strašću i predanošću kako bismo ostvarili ovu misiju, obezbeđujući sigurnost i prosperitet za građane Crne Gore.

Kontakt:

PJ Autoput Bar – Boljare (radnim danima 7:00h – 15:00h)

Skip to content