Potpisan ugovor između Judo Saveza Crne Gore i Monteputa

 

Ispred “Monteputa” ugovor je potpisao direktor preduzeća, gospodin Jonuz Mujević, dok je ispred Judo Saveza Crne Gore potpisnik ugovora bio, sportski direktor Saveza Srđan Mrvaljević, uz prisustvo člana UO Judo Saveza Crne Gore, gospodina Omera Nurkovića.
“Želio bih da ispred Judo Saveza Crne Gore izrazim veliko zadovoljstvo današnjim potpisivanjem sponzorskog ugovora sa “Monteputem” i zahvalim se direktoru, gospodinu Jonuzu Mujeviću na finansijskoj podršci. Svjedoci smo da je džudo sport prošao užasno težak i mučan period koji je, sada mogu sa sigurnošću da kažem, potpuno iza nas. Svjesni smo problema i izazova sa kojima smo se suočili kao nova uprava Judo Saveza Crne Gore i želimo da se uspješno izborimo sa njima”, naveo je Mrvaljević.
Dodao je da je ovo prvi korak.
“Siguran sam da će ih u narednom periodu biti još, kako bi našim sportistima, klubovima, trenerima i svim iskrenim članovima crnogorske džudo porodice omogućili lakše i bolje uslove funkcionisanja, a u cilju postizanja vrhunskih sportskih rezultata i kvalitetne promocije države Crne Gore kroz džudo sport. Još jednom se zahvaljujem “Monteputu” što nam je pomogao na samom početku kada je najteže i obećavam da ćemo prije svega jednim odgovornim pristupom i rezultatima opravdati njihovo povjerenje, pokazati se kao odgovoran partner i nastaviti saradnju u budućem periodu.”, istakao je.
“Monteput je, kao ozbiljno i društveno odgovorno preduzeće koje već godinama podržava crnogorski sport, sa zadovoljstvom prihvatilo da na početku podrži novi Judo Savez Crne Gore. Kao bivši džudista poznate su mi vrijednosti koje džudo sport promoviše i iz razgovora sa našim džudo šampionom Mrvaljevićem i članom UO JSCG, gospodinom Nurkovićem, uvjerio sam se da će novo rukovodstvo Judo Saveza Crne Gore biti posvećeno stvaranju jedne kvalitetne sportske priče. “Monteput” će uvijek biti spreman da podrži ljude i akcije koje imaju za cilj promovisanje pravih vrijednosti i kvalitetno predstavljanje Crne Gore. Srećni smo što smo u “Monteputu” imali mogućnosti da podržimo Judo Savez Crne Gore i želimo im puno uspjeha, sreće”, istakao je Jonuz Mujević.

(Izvor: Portal Analitika)