Preduzeće “Monteput d.o.o.” želi da postigne i održi vodeću poziciju na tržištu kada je riječ o onome što je primarna djelatnost firme, a za misiju: „Kroz odnos zasnovan na obostranom povjerenju, lojalnosti i profesionalizmu, kao i predviđanju i odgovaranju na potrebe svojih korisnika.

Drugim riječima – vizija predstavlja „tamo gdje želimo da stignemo“, dok je misija „način na koji ćemo tamo stići“

autoput trasa 37

Cilj

Naš cilj je stvoriti okruženje u kojem svaki zaposleni može ostvariti svoje potencijale i na taj način doprinijeti ne samo svom ličnom razvoju, već i razvoju kompanije. Različitost znanja, vještina i sposobnosti naših zaposlenih omogućuje nam da ostvarimo svoje ciljeve i zato smo ponosni na naše zaposlene koji su pomogli u stvaranju i razvijanju kompanije.

autoput trasa 9

Misija

Kompanija “Monteput d.o.o.” ima za misiju osigurati širok spektar visokog standarda kvaliteta u organizovanju sljedećih poslova: održavanje tunela “Sozina” i prilaznih saobraćajnica, nadzor nad implementacijom projekta izgradnje autoputa Bar – Boljare, stručni građevinski nadzor, projektantski nadzor, izrada projektne dokumentacije, priprema tenderske dokumentacije i drugi poslovi tehničke pripreme, inženjering, konsalting i menadžment. Pored ove navedene strukture djelovanja, u sklopu našeg preduzeća postoji i služba za marketinške usluge izdavanja bilborda.

Važnu ulogu u ostvarivanju misije pridajemo zaposlenima, jer smatramo da kvalitet i strateška prednost svake institucije zavisi o profesionalnosti, stručnosti i ulaganjima u obuku i razvoj zaposlenih.

autoput moracica 6

Vizija

Da u očima klijenata, partnera i zaposlenih budemo jaka globalna kompanija prepoznatljiva po svojim vrijednostima. U svijetu brzih promjena mi smo vaš pouzdan partner kada je u pitanju sigurnost i kvalitet u održavanju tunela “Sozina” i prilaznih saobraćajnica, kao i raznih infrastrukturnih objekata.

Vizija kompanije Monteput jeste biti relevantna kompanija koja postavlja nove standarde izvršnosti u svim područjima svoga djelovanja. Poštovanjem regionalnih posebnosti područja na kojem poslujemo, stvaramo uzajamno povjerenje i lojalnost klijenata.

pbm_4

Korporativne vrijednosti

Ne uključuju samo poslovni uspjeh nego i brigu za ljude, sredinu i ukupno poboljšanje života zajednice.

Korporativne vrijednosti sačinjavaju organizacijska kultura, način poslovanja i rada u kompaniji. Ključne vrijednosti definišemo kao temelj načelima koje želimo da se primjenjuju i u svakodnevnom životu kako bi radna atmosfera bila bolja. Poseban akcenat dajemo na međusobno povjerenje, slobodu mišljenja i ideja, angažman, motivaciju, timski duh i kvalitet rada zaposlenih gdje će se rezultati cijeniti.

Skip to content